Şişli Kurtuluş ECA Servisi

Eca kombiler sağllamlık ve kalitesi ile ülkemizde oldukça beğeni ve takdir toplayan kombi markasıdır. Tüm bu özelliklerine rağmen zaman içinde bu marka kombiler de arıza yapmaktadır. Elektrik voltajındaki yükselme ve düşme, su basıncındaki değişimler, sudaki kir ve kullanıcı hataları gibi nedenler temel arıza nedenleri olarak sıralayabiliriz. 

Hızlı Garantili Kombi Servisi

Teknik servis hizmetinin olmazsa olmazı hızlı ve garantili servis süresidir. Özellikle kış aylarında ısınma ihtiyacını karşılayan kombiler uzun süre tamir edilmezlerse ev yaşanılmaz derecede soğuyabilir. Bu nedenle Şişli ilçesinde arıza bildiriminden en geç 2 saat içinde arıza yerine varmaktayız. Ücretsiz arıza tespiti yapılmasını müteakip en geç 12 saat içinde arızanın durumuna göre bir saat içinde tamir işlemi gerçekleşmektedir. Tüm tamir işlemi takılan parça bazında bir yıl garantiye tabidir.. 

Kombi Değişim Kampanyası

Arızalanan kombinizi tamir ettirmek pahalıya geliyorsa çok uygun fiyatlı bir çözüm önerimiz var. Eski çalışmayan kombinizi alıyoruz yerine daha yeni çalışan kullanılmış ama garantili kombi ile değiştiriyoruz. Böylece 3-6 bin tl civarındaki yeni kombi alma derdinden kurtuluyorsunuz. Değişim kampanyasında takılan kombinin marka ve modeline göre çok uygun fiyatlar ile kombi sahibi oluyorsunuz.